Unit International

IT

	 	 

POZITA: IT

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Zhvillimi i planeve të punës, shqyrtimi i afateve kohore si dhe planifikimi i pajisjeve teknologjike;
  • Kujdesja për montimin e pajisjeve të teknologjisë informative përfshirë kompjuter, printer, skaner dhe pajisje të tjera;
  • Instalimi i kompjuterëve me sisteme operative të Windows, Office, dhe softuer tjetër sipas nevojës duke u kujdesur për ruajtjen e shënimeve;
  • Evidentimi i defekteve në pajisje dhe sipas nevojës i mirëmban rregullisht ato.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në: hr@unit-int.com

Të ceket në subject pozita për të cilën aplikoni.

Shikime 1256
Kategoria Informatikë
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC