Unit International

Menaxher/e për Blerje dhe Furnizim In & Out

	 	 

POZITA: Menaxher/e për Blerje dhe Furnizim In& Out

 Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Menaxhimi i kategorisë së produkteve të tekstilit, teknikës dhe pjesëve tjera përcjellëse
  • Marzha e përparme dhe e pasme e kategorive të përcaktuara
  • Pajtueshmëria me të gjitha rregulloret ligjore për produktet brenda kategorive të përcaktuara
  • Listimi dhe delistimi i artikujve (në koordinim me CPO)
  • Njeh gamën e produkteve dhe spcifikat teknike te tyre
  • Ofron perkrahje post sales (te natyres informuese)

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë në: hr@unit-int.com

Të ceket në subject pozita për të cilën aplikoni.

Shikime 1032
Kategoria Menaxhment
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC