NewCo Ferronikeli Complex

Axhustator, Saldues

	 	 

NJOFTIM PUNE

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni:             Axhustator dhe Saldues

Departamenti:     Mirëmbajtje

Lokacioni:            Drenas, Kosovë

 

Përmbledhja e Pozicionit:

Është përgjigjës për kryerje profesionale të punëve sipas rregullave dhe standardeve makinerike në aspektin e kualitetit, realizimit sa ma efektiv gjate orarit të punës, për zbatimin e urdhëresave dhe akteve normative që kanë të bëjnë me sigurinë në punë.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Është i obliguar që t`i kryejë punët në kohë dhe kualitet të lartë në përputhje me rregullat dhe udhëzimet teknike;
 • Vëzhgon pajisjet mekanike në operim për të gjetur shkaqet e problemeve;
 • Demonton pajisjet për të pasur mundësinë e heqjes së pjesëve të dëmtuara dhe riparon ose zëvendëson pjesët e dëmtuara;
 • Kryen mirëmbajtjen preventive – bënë kontrollim të rregullt të pajisjeve makinerike sipas planit të aprovuar nga udhëheqësi;
 • Planifikon punën, sekuencat e operacioneve të saldimit, ndjek vizatimet dhe skicat;
 • Lubrifikon pajisjet sipas planifikimeve nga udhëheqësi;
 • Monitoron cilësinë e punës në të gjitha fazat e saldimit, duke bërë kontrolle dimensionale dhe vizuale dhe duke bërë teste;
 • Vlerëson pajisjet, strukturat, materialet dhe specifikimet e punës për pozicionet dhe metodat e duhura të saldimit;
 • Gjatë realizimit të punëve duhet të kujdeset për sigurimin e vendit të punës, të jetë i përgatitur me mjete dhe vegla të punës ashtu që puna të kryhet me sukses në çdo aspekt;
 • Sipas nevojës kryen edhe detyra tjera shtesë sipas kërkesës së udhëheqësit.

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Diploma e shkollës së mesme ose kualifikimi ekuivalent;
 • Përvojë pune 2 vjeçare;
 • Njohuri për punën profesionale;
 • Aftësi të mira komunikuese, ndërpersonale dhe organizative;
 • Aftësi për t'u përshtatur në punën në grup;
 • Aftësi për të lexuar dhe interpretuar skemat përkatëse.

Kushte e punës:

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 29/07/2021, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com ose me postë në adresën: Rr. Besim Mala nr. 227, 13000 Gllogoc, duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Axhustator dhe Saldues”.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 909
Kategoria Të tjera
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC