Union

Komercialist (2)

Shpërndaje
	 	 

Pozicioni:             Komercialist (2)

Eprori:           Menaxheri i shitjes

Përgjegjësia:      Shitja dhe shpërndarja e mallit për regjionin e caktuar

Edukimi:               Shkolla e mesme

Përvoja:              NA

Trajnimi:              Trajnimi lidhur shitjen dhe shpërnarjen e produkteve (TB)

Detyrat:

 • Vizita te klienti dhe identifikimi i nevojave
 • Identifikimi i gjendjes së raftave
 • Prezantimi i gjendjes klientit
 • Definimi i kërkesave të klientit dhe furnizimi me mallin e kërkuar
 • Printimi i faturës
 • Identifikimi i kënaqshmërisë së klientëve me produktin/shërbimin e ofruar
 • Ngarkimi dhe shkarkimi me mall
 • Mirëmbajta e mallit sa i përket dëmtueshmërisë dhe afatit të skadencës
 • Sigurimi i kushteve dhe mjedisit të përshatshme të automjetit transportues
 • Raportimi i gjendjes së automjetit dhe sigurimi i pjesëve dhe riparimit nga mirëmbajtja e kompanisë
 • Respektimi i rregullave të komunikacionit

Shkathtësitë tjera:

 • Njohja e punës me kompjuter
 • Njohja e programeve të Office
 • Aftësi për punë nën presion të kohës
 • Aftësi komunikuese

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne CV ne adresen: info@union-ks.com deri ne date 22 Shkurt 2019

Kandidatet e seleksionuar do te kontaktohen per interviste.

 

TAGS: UnionPrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 1489
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC