IP-Kos

Operator i shitjes dhe Operatore në market (Prishtinë, Vragoli, Lipjan, Preoc, Gjilan, Kaçanik)

	 	 

“IP-KOS” sh.p.k. me numër unik identifikues: 810834673 me adresë në: Rr. Pennsylvania Nr. 41 (Marigona Residence), Graqanicë; 10000, Republika e Kosovës, me datë: 15/07/2021 shpall:

K O N K U R S
Titulli i pozitës: Operator i shitjes dhe Operatore në market

Lokacionet:Prishtinë, Vragoli, Lipjan, Preoc, Gjilan, Kaçanik

Përshkrimi i pozitës:  Operator i shitjes në pompë

 • Operatori i shitjes do të jetë përgjegjës për shërbimin e klientëve, mbravjtjen në pikën shitëse, lëvizjen  dhe rendin e klienteve;
 • Të sigurohet që të gjitha hapësirat ku zhvillohet puna të jëtë e pastër;
 • Ti përfundojë detyrat shtesë që janë të nevojshme për një funksionim efikas të punës në pikën shitëse;.
 • Kryen edhe punë tjera sipas kërkesave të menaxherit të drejtpërdrejtë;
 • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore.

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Operator të shitjes në pompë:

 • Të ketë të përfunduar shkollen e mesme;
 • Të ketë përvoj pune, në punë të njëjta apo të ngajshme;
 • Të ketë aftësi komunikuese.

Përshkrimi i pozitës: Operatore në market:

 • Operator në market është përgjegjës për mbarëvajtjen e punës në marketin e pikës shitëse;
 • Do të jetë përgjegjës për furnizimin me produkte dhe rregullimin e rafteve;
 • Raportimin e saktë të shitjeve;
 • raportimin e shpenzimeve të marketit;

Kualifikimet Arsimore dhe Profesionale për pozitën Operator në market:

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme;
 • Të ketë përvojë pune, në punë të njëjta apo të ngjashme;
 • Aftësi të mira në përdorimin e kompjuterit;
 • Të ketë aftësi komunikuese;
 • Të jetë i shkathët dhe bashkëpunues në punë grupore;

Të gjithë të interesuarit për pozitat e lartëcekura  mundë të aplikojnë duke plotësuar formularin  për aplikim i cili gjendet  në butonin e më poshtëm:

Konkursi është i hapur  deri më dt. 05-08-2021

Shikime 708
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC