NewCo Ferronikeli Complex

Tornitor - Metalgdhendës

	 	 

 

NJOFTIM PUNE

Balfin Group është një ndër grupet private investuese më të mëdha në Shqipëri dhe rajon, i pranishëm me aktivitetet për zhvillimin e pasurive të paluajtshme, shitjet me pakicë, ofrimin e shërbimeve dhe menaxhimin e hapsirave tregtare apo industriale, telekomunikacion, industria minerare, financime dhe programe besimi për konsumatorët.

NewCo Ferronikeli Complex L.L.C është pjesë e Balfin Group dhe operon në sektorin e Industrisë së Minierave.

Pozicioni:             Tornitor-metalgdhendës

Departamenti:      Mirëmbajtje

Lokacioni:             Drenas, Kosovë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Bënë realizimin e kërkesave të punës në metalgdhendje në njësinë e Punëtorisë Qendrore;
  • Operon me makinat metalgdhendëse – Torno, frezë dhe shpuese Kujdeset për mirëmbajtjen e makinave me të cilat operon;
  • Bënë përgatitjen e veglave metalgdhendëse për punë dhe mirëmbjatjen e tyre Kryen edhe detyra të tjera të ngjashme sipas nevojave të kompanisë;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

  • Të zotërojë diplomë të shkollës së mesme drejtimi metalgdhendës Përvojë pune së paku 1 vit në pozicione të ngjashme;
  • Shkathtësi të mira komunikuese dhe organizative Aftësi për t'u përshtatur në punën në grup;

Kushte e punës:

  • NewCo Ferronikeli Complex L.L.C ofron paketë të mirë kompesimi dhe benefitesh, përfshirë edhe bonuse bazuar në meritë dhe vlerësimin e performancës.

Mënyra e aplikimit:

Kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre së bashku me letër motivimi dhe dokumentet përcjellëse më së largu deri më 28/07/2021, në adresën e e-mailit hr@ferronikeli.com, ose me postë në adresën: Rr. Besim Mala nr. 227, 13000 Gllogoc, duke përcaktuar në subjekt pozicionin “Tornitor - metalgdhendës”.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë dhe vetëm kandidatët që do të përzgjedhen në listen e ngushtë do të kontaktohen.

Shikime 928
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC