Shell Kosova

Vozitës i Autobotit (5), Vozitës i Kamionit me Cisternë (5) Kategoria CE për Kosove dhe jashtë Vendit

	 	 

Al Petrol – Shell Kosova

Shpall Konkurs për 10 vende të lira pune.

Pozita e punës: 

VOZITËS I AUTOBOTIT (Kategoria C për Kosovë – 5 Vende)

VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria CE për Kosove dhe jashtë Vendit)

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave të kërkuara në zyret e Al Petrol në Miradi e Ulët, Fushë Kosovë dhe në email hr.shell.rks@gmail.com.

Dokumentat e nevojshmë për aplikim:

  1. Patent shoferin (kategorin C dhe CE - valide),
  2. ADR (valide)
  3. Certifikaten e mjekut (valide)
  4. Pasaporten (valide)
  5. Certifikaten CPC (e preferuar)
  6. Dokumentin qe nuk jeni nenhetime(obligative)

AFATI PËR APLIKIM NGA SOT  13.07.2021-13.08.2021.

Shikime 1294
Kategoria Transport
Skadon 16 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC