Besa Security

Vende të lira të punës (20) - (Prishtinë, Prizren)

	 	 

Si rezultat i rritjes së vazhdueshme të klientelës së kompanisë, BESA SECURITY njofton për hapjen e vendeve të lira të punës, me mundësi punësimi të menjëhershëm.


 1. Depoist

 • Prishtinë (2).

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor;
 • Kopja e letërnjoftimit;
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security)

 1. Roje Fizike

 • Prishtinë (10)

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor;
 • Kopja e letërnjoftimit;
 • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (licenca);
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).

 1. Roje i Transportit të Parave të Gatshme

 • Prishtinë  (3),
 • Prizren  (2).

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor;
 • Kopja e letërnjoftimit;
 • Dëshmi mbi trajnimet e kryera (licenca);
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).

 1. Teknik ATM

 • Prizren (3)

Dokumentacioni i kërkuar për kualifikim fillestar:

 • Dëshminë e kualifikimit shkollor;
 • Kopja e letërnjoftimit;
 • Fletë-aplikacioni (merret dhe plotësohet tek recepcioni në Besa Security).

VËREJTJE:

Të gjithë ata që i plotësojnë kushtet, do të ftohen në intervistë, menjëherë pas aplikimit!

Përparësi do të kenë aplikuesit që tashmë posedojnë çertifikatat (licencat) mbi trajnimet e kryera.


Aplikacionet për këto pozita pranohen deri në ditën e Premte, 30 Korrik 2021, ora 16:00.

Adresa për aplikim: Zyra Qendrore e Besa Security (Rr. Jusuf Gërvalla nr. 64, Emshir, Prishtinë).

Telefoni kontaktues: 049 964 624.

Shikime 749
Kategoria Sigurim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC