Te Pula

Kamarier/e (3), Banakier/e

	 	 

“Restaurant ” Te Pula ”sh.p.k. me seli në Prishtinë shpall:

KONKURS

Për plotësimin e vendeve të punës:

3 Kamarier/e

1 Banakier/e

Kërkohen të rinj të motivuar për plotësimin e pozitave të cekura më lartë në Restaurant në Prishtinë Rr.Tahir Zajmi Emshir.

Nga Kandidatët kërkohet:

  • Të ketë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
  • Të ketë shkathtësi në kryerjen e detyrave;
  • Të ketë njohuri në softwara
  • Të ketë paraqitje profesionale;
  • Aftësi të mira komunikuese; 
  • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
  • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme, preferohet Shkolla e Turizmit.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të në adresën: tepulashpk@gmail.com tel: 049408935

Shikime 1023
Kategoria Gastronomi
Skadon 5 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC