SushiCO

Delivery me Motoçikletë (skuter) / Shankist/e

	 	 

KONKURS PUNE

Kompania:                   SushiCo Kosova Sh.P.K

Afati për aplikim:       Deri më: 26/07/2021

Pozita:                         Delivery me motoçikletë (skuter) 

Për kompaninë

SushiCo Kosova Sh.P.K është kompani e themeluar në vitin 2018 dhe është partner i franshizës SushiCo.

Detyrat dhe përgjegjësitë

 •  Aftësi për të vozitur skuter në mënyrë të sigurt;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese me partnerët dhe klientët;
 • Kujdesi ndaj paisjeve dhe zbatimi I rregullores së punës;
 • Dergesa e porosive në gjendje të rregullt dhe në adresë të saktë.

Kualifikimi dhe kërkesat për vendin e punës:

 • Të ketë leje qarkullimi të kategorisë : A1,A,B1,B,M;
 • Të punoj me orar fleksibil;
 • Të njoh mirë adresat në qytetin e Prishtinës;
 • Të ketë së paku 1 vjet përvojë pune;
 • Të jetë bashkëpunues;

Kompania:                   SushiCo Kosova Sh.P.K

Afati për aplikim:       Deri më: 26/07/2021

Pozita:                           Shankist/e

Kualifikimi dhe kërkesat për vendin e punës:

 • Te kete pervoje pune se paku 1 vjet;
 • Te jete bashkepunues;
 • Te jete fleksibil me orar;
 • Komunikativ dhe i shkathet;
 • Te kujdeset per inventarin.

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura, luten që CV’të e tyre me fotografi, t’i dërgojnë në e-mailin: info@sushicokosova.com

Shikime 604
Kategoria Transport
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC