Natex

Menaxher/e i/e Shitjes

	 	 

NATEX SHPK hap konkurs pune

Pozita: Menaxher/e i/e Shitjes
Rroga: Konkuruese + % + bonuse
Vendi: Prizren
Orari: I rregullt

Përgjegjësitë kryesore:

 • Prezantimi dhe shitja e produkteve të sanitarisë (Qeramikes);
 • Përgjegjës për hartimin dhe zbatimin e strategjisë së shitjes;
 • Përcjell konkurrencën në treg;
 • Prezanton risitë dhe qëndrimet e kompanisë;
 • Realizon të gjitha komunikimet me klientë;
 • Të jetë në gjendje për të maksimizuar produktivitetin dhe efikasitetin si dhe arritjen e objektivave te caktuara të shitjes;
 • Realizon detyra tjera sipas kërkesës së departamentit të shitjes.

Kushtet e përgjithshme:

 • Diplomë e shkollës së mesme ose fakultetit (E Preferuar);
 • Përvojë pune së paku 3 vite në shitje;
 • Të ketë patentë shoferin kat. B;
 • Të ketë njohuri elementare kompjuterike si dhe i gatshëm; për tu aftësuar në programet kompjuterike të aplikueshme në kompani;
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi;
 • Aftësi të shkëlqyera të shitjes dhe negocimit;
 • Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo në grup;
 • Të jetë fleksibil dhe t'u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve;
 • Njohja e gjuhëve të tjera si: Boshnjake dhe Turke, është përparësi.

Procedura e Aplikimit:
Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV në e-mail adresën: natex.shpk@gmail.com deri me datë 11Gusht, 2021.

Vërejtje: Tek subjekti te ceket pozita për të cilën aplikoni.

Për të marr informata më të detajuara rreth konkursit mund të kontaktoni në këta numra telefoni:

045/341-001 dhe 045/341-002

Adresa: Rr. Tirana. Pn. Prizren

Shikime 673
Kategoria Menaxhment
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC