Candeo Furniture

Praktikantë me Pagesë në Montim, Ngjyrosje dhe CNC

	 	 

Shpallje për vende të lira të punës

Candeo është kompani e dizajnit & prodhimit të mobileve moderne me kualitet të lartë, dizajn unik materiale të qëndrueshme dhe teknologji bashkëkohore. Me qëllim të plotësimit të nevojave të veta operacionale, Candeo është në kërkim të një personi të motivuar, të dedikuar dhe të përgjegjshëm I cili do të jetë pjesë integrale e ekipit, në pozitën:

Praktikantë me pagesë në montim, ngjyrosje dhe CNC

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mësimi I procesit të prodhimit në fabrikë moderne të mobileve;
 • Mësimi i analizimit dhe kuptimit të projekteve të mobileve në fabrikë;
 • Asistimi i operatorëve në ekzekutimin e punëve të pë

Kualifikimet e kërkuara:

 • Njohuri bazike për procesin e prodhimit të mobileve (përvoja e mëhershme në pozita të ngjashme konsiderohen përparësi);
 • Preferohet të ketë të përfunduar së paku shkollën e mesme;
 • I/e motivuar dhe me vet iniciativë;
 • I/e gatshme për të mësuar dhe për tu zhvilluar profesionalisht.

Pakoja e benefiteve:

 • Praktikë me pagesë konkuruese për tregun e Kosovës;
 • Zhvillim karriere në kulturë të hapur dhe dinamike të punës;
 • Përdorim I teknologjive dhe proceseve më bashkëkohore të punës;
 • Mundësi punësimi afatgjatë si punëtor/e i/e rregullt.

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë fizikisht në zyret tona apo përmes dërgimit të CV-së në adresën elektronike hello@candeofurniture.com  

Afati për aplikim është 08.08.2021.

Vetëm kandidatët të cilët plotësojnë të gjitha kërkesat do të ftohen në intervistë.

#wecandeo.

Shikime 1486
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC