NT Charlie

Asistente në Shitje, Arkatare

	 	 

Butiku Charlie ne Grand Store hap konkurs për vend të lirë pune, për:  

Asistente ne Shitje

Arkatare


ASISTENTE NE SHITJE (1)

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.
  • Te jete ambicioz/e dhe me pervoje pune ne shitje

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail hr.charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: 

EMRI, MBIEMRI - ASISTENTE NE SHITJE.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternik-Prishtine.


POZITA: ARKATARE

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për dy persona ambicioz dhe me përvojë pune.

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: hr.charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: EMRI, MBIEMRI - ARKATARE

- Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

- Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternike-Prishtine.

Shikime 758
Kategoria Shitje
Skadon 14 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC