Gëzimi shpk

Inxhinier/e i/e Sigurimit Teknik

	 	 

Inxhinier/e i/e Sigurimit Teknik

Detyrat dhe pergjegjesite:

Tekniku/ia i/e ndërtimtarisë  ka si detyrë njohjen dhe realizimin e caktuar për zbatimin nga Inxhinieri,

  • Monitorimin dhe drejtimin e ecurive te proceseve te punës ne punishte (kantier);
  • Mbikëqyrjen e punëtoreve si dhe plotësimin dhe raportimin e librit ndërtimorë si dhe problemet gjate ecurisë se punimeve;
  • Të njohë të gjithë dokumentacionin e nevojshëm tekniko-ligjor;

KËRKESAT dhe AFTËSITË:

  • Diplomë e nivelit bachelor në Inxhinieri;
  • Së paku 2 vit përvojë pune;

Kandidatët e interesuar të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në shkelzen@gezimi.biz

 

Shikime 461
Kategoria Ndërtimtari
Skadon 13 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC