Oxa Group

Punëtor në Repartin e Ngjyrosjes

	 	 

Konkurs Punësimi

Kombinati i Drurit Tefik Canga për nevojat e kompanisë hap  konkurs për punësim :

Punëtor në Repartin e Ngjyrosjes

Kushtet për aplikim:

  • Të ketë mbaruar së paku shkollën mesme;
  • Të jetë i moshës 22-40 vjeç;
  • Të ketë përvojë të punës ;
  • Të kenë interesim dhe vullnet për punë.

Kompania ofron:

  • Pagë Atraktive ;
  • Shujtë ditore ;
  • Pushim vjetor 20 dite pune me pagesë;
  • Bonuse në bazë të perfomances ;
  • Mundësi për trajnime.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë duke ardhur  direkt në zyrat tona te cilat gjenden tek Kombinati i Drurit Tefik Çanga në Ferizaj rruga “Ahmet Kaçiku” apo duke kontaktuar në numrin e telefonit 044-381-318 çdo dite pune nga ora 09:00 deri në ora 17:00.

Konkursi është i hapur deri me 30 Korrik 2021

Shikime 528
Kategoria Ndërtimtari
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC