Nelt LLC

Shofer (2), Depoist

	 	 

NELT L.L.C shpall konkurs për pozitën:

Lokacioni: Lipjan

Shofer (2)

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit, si dhe për bartjen e mallit;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit apo kombit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C,C1 apo D;
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës.

Depoist 

Lokacioni: Lipjan

Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Pranimin dhe përgatitja e mallrave në bazë të porosive të lëshuara;
  • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numerimin e mallrave në depo dhe në sektorin e paketimit.

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme;
  • Të ketë përvojë pune 1-2 vjet në depo;
  • Te jetë fleksibil dhe i përshtatshem për të punuar në orare të ndryshueshme.

Si të Aplikoni

NELT L.L.C është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com  Afati i aplikimit është deri me datën 23 Korrik 2021 ora 17:00.

Shikime 695
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC