ILLYRIA sh.a. - Kompania e Sigurimeve

Zyrtar/e i/e shitjes direkte / Direct Sales

	 	 

Zyrtar/e i/e shitjes direkte / Direct Sales

Bëhu pjesë e Kompanise se sigurimeve ILLYRIA sh.a, si një ndër organizatat më të suksesshme në Kosovë, vazhdimisht në rritje. Suksesin e arritur me anë të profesionalizmit, kreativitetit dhe punës ekipore.

Fillimi i një karriere të re mund të jetë një nga momentet më emocionuese në jetën tuaj. Një “Zyrtar i shitjes direkte ”/”Direct Sales” ne KS Illyria sh.a do të ju ofrojë përvojë të punës shumë të vlefshme. Ju mund të zhvilloni aftësitë tuaja në biznes përmes trajnimit dhe përvojave me klientët. Si “Zyrtar i shitjes direkte”/”Direct Sales”  në KS Illyria sh.a do të punoni me kolegë me përvojë shumë vjeçare dhe do të trajnoheni për t’u bërë lider në profesionin tuaj.

Përmes kësaj mundësie unike, ju do të njiheni me operacionet e KS Illyria sh.a, shërbimet ndaj klientit dhe kulturën organizative të korporatës. Përveç fitimit të një page, kjo përvojë do të kontribuojë në zhvillimin tuaj profesional, do të rrisë mundësitë tuaja duke vendosur kontakte profesionale që ju mbështesin të merrni vendime në lidhje me karrierën tuaj.

Përgjegjësitë e agjentit të rrjetit të shitjes

  • Sigurimi shëndetësor Familjar/individual.
  • Sigurimi Shtëpiak.
  • Kasko.
  • Aksidente personale.
  • Sigurimi i Pronës (fokus bizneset e vogla dhe të mesme).
  • TPL dhe TPL +

Produktet e tjera që më shumë janë të lidhura me biznese të mëdha nuk përjashtohen.

Edukimi i kërkuar: Diplomë universitare ne Fakultetin Ekonomik /Marketingut.

Kandidati i suksesshëm do t’i bashkëngjitet një ekipi miqësor dhe profesional, ku do të zgjerojë dijen dhe do zhvillohet bashkë me kompaninë.

Vendi i punës: Prishtinë, Gjilan, Ferizaj, Pejë dhe Prizren

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre në adresën elektronike: punesimi@illyriainsurance.com

Afati i fundit për aplikim është data 31.07.2021.

Shikime 4870
Kategoria Shitje
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC