Ups - Postë e shpejtë

Shofer për shpërndarjen e dërgesave

	 	 

Shofer për shpërndarjen e dërgesave

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Pranon porositë e përgatitura për dërgesa në teren
 • Kontrollon sasitë e mallit dhe dokumentacionin përcjellës
 • Me kujdes sistemon produktet në mjetin transportues
 • Shpërndan porositë sipas adresave të shënuara në faturat përcjellëse të mallit
 • Dorëzon/Pranon porositë tek konsumatori me kujdes
 • Kryen të gjitha procedurat sipas kërkesës të konsumaotirt për pagesë të dërgesës

Kualifikimet e kërkuara:

 • Patent shofer të kategorisë “B”
 • Kandidati duhet ta njoh qytetin e Prizrenit shumë mirë
 • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
 • Të ketë njohuri bazike për llogaritje, faturim, njohje të paisjeve digjitale për faturim
 • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë
 • Të ketë përvojë pune
 • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune
 • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë

Te interesuarit te lajmerohen ne kete numer te telefonit: 049955020, nga ora 09:00 – 15:00

Shikime 984
Kategoria Shitje
Skadon 11 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prizren
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC