Hotel International Prishtina

Kamarier/e (MF), Shankiste (F), Mirëmbajtëse Dhomash (F)

	 	 

Hotel International Prishtina & SPA shpall konkurs:

Pozitat e hapura :  Kamarier/e (MF), Shankiste(F), Mirëmbajtëse Dhomash (F)


Pozita: Kamarier/e (M/F)

Përgjegjësitë:

 • Siguron shërbime cilësore  për të gjithë mysafirët e hotelit;
 • Marrja e porosive dhe servimi i porosive për klientët e hotelit;
 • Inkasimi i pagesave.

Aftësitë:

 • Njohja e gjuhës angleze e preferueshme;
 • Të jetë komunikativë;
 • I/e motivuar për punë;
 • Të ketë paraqitje profesionale.

Pozita: Shankiste (F)

Përgjegjësitë:

 • Siguron shërbime cilësore  për të gjithë mysafirët e hotelit;
 • Kujdeset për hapësirat e shankut.

Aftësitë:

 • Njohja e gjuhës angleze;
 • Të jetë komunikativë;
 • I/e motivuar për punë;
 • Të ketë paraqitje profesionale.

Pozita: Mirëmbajtëse Dhomash (F)

Nga konkuruesit kërkohet:

 • Të ketë paraqitje profesionale;
 • Përvojë pune në pastrim;
 • Njohuri rreth punës dhe të jetë korrekte në punë.

 

Të gjithë te interesuarit të na kontaktojnë në email: info@hotelinternationalprishtina.com ose te telefonojne ne numrin: 038 600 222

Afati i fundit per aplikim: 05 Gusht, 2021

Me respekt,

Hotel International Prishtina & SPA

Shikime 1484
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC