MySky 24

Këshilltare e Klientit

	 	 

Konkurs 

MySky 24 L.L.C  shpall konkurs për vende të lira të punës : Këshilltar (e) për klient:

            Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Kujdesi ndaj klientëve;
  • Përpunimi i rezervimeve;
  • Koordinimi, përpunimi dhe përcjellja e thirrjeve hyrëse, Email, Facebook dhe Instagram;
  • Këshilla dhe mbështetje për klientët tanë përmes telefonit dhe Email.

Kushtet që duhet plotësuar për pozitën e shpallur:

  • Dëshira për të punuar me klientë;
  • Të jete komunikative;
  • Të keni aftësi të mira kompjuterike;
  • Të keni afinitet të punoni në ekip;
  • Gatishmeri për të punuar në ndërrime, gjate fundjavave dhe festave zyrtare;
  • Kandidatet të cilët kanë njohuri të mire të gjuhes Gjermane dhe Angleze, kualifikohen për pagë më të lartë.

Ne ofrojmë:  Vend te sigurtë të punës, Ambient modern dhe Pagë stabile.

Verejtje: Te dhënat personale (CV) të dërgohen përmes postës elektronike ne adresën: job@mysky24.com

Vetëm kandidatët që hyjnë në listen e ngushtë do të kontaktohen për intervistë.

Afati i fundit per aplikim: 05 Gusht, 2021

Shikime 1979
Kategoria Shitje
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC