El Tech

Mjeshtër I elektrikës (2), Punëtorë I thjeshtë I elektrikës (5), Praktikantë për elektrikë (6)

	 	 

Mjeshtër I elektrikës (2)

Punëtorë I thjeshtë I elektrikës (5)

Praktikantë për elektrikë (6)

Detyrat kryesore:

  • Bënë rregullimin e instalimeve të rrymës elektrike  mirëmbajtjen e rrjetit elektrik momentalë.
  • Ndërrimin siguresave,ndërrimin e prizave  ndërrimin e ndërprerësve rregullimin e disa  pajisjeve
  • Të bëjë shtrirjen e kanaleve për kabllim
  • Të bëjë shtrirjen e kabllove elektrike
  • Të bëjë lidhjen e ormanave elektrikë
  • Të ketë aftësi të lexojë dhe të kuptojë vizatimet
  • Të punojë në ekip
  • Kryen edhe punë tjera të kërkuara nga udhëheqësi i njësisë.

Inkurajohen të gjithë kandidatet e interesuar të aplikojnë duke I dërguar të dhënat personale si dhe numrin kontaktues në emailin: info@eltech-ks.com ose me ane të sms ne numrin +383 45/48 30 20 10.

Të specifikohet në "Subject" pozita per te cilen aplikoni.

Shikime 1793
Kategoria Elektronikë
Skadon 8 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC