Fresh-co shpk

Vende të lira të punës (5)

	 	 

Kompania Fresh-Co në Pejë e cila merret me prodhimin e produkteve higjienike shpall konkurs për vend pune në pozitën:

 1. Puntorë në repartin e prodhimit (Operator) Reparti i produkteve të lëngshme  – 2 Pozita
 2. Puntorë në repartin e prodhimit (Operator) Reparti I faculetave të lagura – 2 Pozita
 3. Puntorë në repartin e prodhimit  Reparti i produkteve të lëngshme  – 1 Pozita

Detyrat e punës

 • Përgjegjës për linjën e prodhimit ose pozitën ku i caktohet në prodhim
 • Të ketë kujdes të veçant gjatë procesit të prodhimit
 • Asiston ose zëvëndëson koleget tjer sipas nevojës

Kualifikimet

 • Të jetë në gjendje të punojë nën presion
 • Të jetë në gjendje të punojë në grup
 • Të jetë i motivuar dhe i kujdesshëm në detyrat që i caktohen
 • Përparësi kan kandidatët që kanë eksperiencë pune në prodhim
 • Përparësi kanë kanditatët që kanë njohuri për makinerit prodhuese

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data e shpalljes.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV me Fotografi, në e-mail eraj.sedefi@fresh-co.net  Kandidatët e përzgjedhur ftohen në intervistë.

Shikime 3319
Kategoria Të tjera
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC