Petrol Oti Slovenia

Vende të lira pune (7) - Pejë, Prishtinë

	 	 

“Petrol Oti Slovenija” L. L. C.

Magjistralja Prishtine-Mitrovice p.n

Arberi.

               “Petrol-Oti Slovenija” L.L.C., në bazë të Rregullores për organizimin e brendshëm, sistematizimin e vendeve të punës, përshkrimin e tyre, si dhe kompensimin e pagave e në harmoni me të Ligjin e Punës Nr 03/L-212, shpallë:

KONKURS

Për pranim në marrëdhënie pune:

 1. SHITËS NË POMPË TË BENZINËS-ARBERI,VRANJEVC
 2. KAMARIER NE BAR DHE SHITES NE POMPE -PEJE
 3. SHITËSE NE MARKET - ARBERI

Vendi: Arbëri 3 pozita, Vranjevc 2 pozita dhe Peje 2 pozita

Detyrat dhe përgjegjësitë në punë:

 • Krijimi, zhvillimi dhe rujtja e mardhënjëve pozitive të biznesit dhe klientëve (, 2.)
 • Prezanton, promovon dhe shet produktet/shërbimet duke përdorur argumente, solide për klientët ekzistues dhe të ardhëshëm (, 2.);
 • Mirëban ambijentin duke kontrolluar pastertinë, cilësinë e shërbimeve dhe monitorimin e përgjithshëm në punë (, 2.);
 • Kryerja e punëve tjera sipas urdherit të menaxherit (, 2.).
 • Është përgjegjës për ligjshmëri në punë dhe për punën e tij i përgjigjet menaxherit të drejtpërdrejtë dhe Drejtorit Ekzekutiv (, 2.).

Kushte, aftësitë dhe shkathtësitë :

 • Shkolla e  mesme, drejtimi, teknik, tregti, ekonomik;
 • Përparsi përvoja e punës në shitje;
 • Puna në ndrrime – punë nate për shitësit në pomp benzinës;
 • Përparesi njohje e gjuheve te huaja
 • Njohja e Pakëtit MS Office e obligueshme;
 • Aftësi organizative, për punë grupore, punë racionale;
 • Puna provuese 3 muaj,
 • Shkathtësi në komunikim.

Aplikimi:

Letër motivimin dhe CV-në  i dërgoni në adresën elektronike: liman.telaku@petrol.eu, alban.halilaj@petrol.eu.

Afati: nga data 05.07.2021 deri me 14.07.2021  në orën 16ᴼᴼ.

Vetëm kandidatët nga lista e ngushtë do të kontaktohen!

 

 

Shikime 1619
Kategoria Shitje
Skadon 7 ditë
Orari Part Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC