Beriflapp

Senior Security Operations Center (SOC) Engineer (2)

	 	 

Senior Security Operations Center (SOC) Engineer (2)

Në kompaninë Beriflapp, jemi në kërkim të dy Senior Security Operations Center (SOC) Engineer të bëhen pjesë e ekipit tonë në Prishtinë.

Ofrojmë:

  • Projekte sfiduese dhe interesante;
  • Pagë konkuruese;
  • Ekip profesional në bashkëpunim me kompani nga Zvicra;
  • Zyrë e re dhe moderne në Prishtinë, etj.

Kërkesat:

  • Të paktën 3 vjet përvojë si SOC Engineer apo në punë të ngjashme në IT Security;
  • Njohuri në format e zakonshme dhe të fundit të malware, attacker tools dhe teknikave;
  • Përparësi kanë ata që kanë pervojë me Azure Sentinel apo me Penetration Testing;
  • Aftësi shumë të mira të komunikimit në gjuhën angleze.

Personat e interesuar mund të na dërgojnë CV-në e tyre në email adresën: jobs@beriflapp.com

Afati i fundit për aplikim: 31.07.2021

Shikime 1372
Kategoria Informatikë
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC