Paradiso

Monter

	 	 

Paradiso shpall konkurs per keto pozita;

Lokacioni: Lipjan

Monter

DETYRAT DHE PËRGJEGJËSITË:

 • Të bëjë matjen dhe montimive e tavolinave punuese të kuzhinave, balloreve, kaminave, shkallëve, dyshemeve dhe pozicione tjera sipas kërkesës.
 • Aftësi për të lexuar vizatime dhe skica në mënyrë që të kuptohen plotësisht kërkesat e klientit.
 • Të jetë I gatshëm të punojë në teren dhe në fabrikë.
 • Aftësi për të mirëmbajtur mjedisin të sigurtë dhe të pastër gjatë dhe pas montimit.
 • Koordinim dhe bashkëpunim me ekipet tjera të prodhimit.

KUALIFIKIMET:

 • Të ketë së paku 2 vite përvojë pune si monter në industrinë e drurit, gurit.
 • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm gjatë orarit të punës.
 • Të ketë njohuri në përdorimin e mjeteve të dorës për realizimet e montimit.
 • Përshtatje në punë ekipore.
 • Të jetë i gatshëm për të pranuar punë shtesë sipas nevojës së kompanisë.
 • Të ofrojë shërbim të mirë dhe profesional tek klientët.
 • Të ketë patentë shofer, Kategoria B.

Kandidatët e interesuar duhet të na shënojnë ne email paradiso@paradiso-kos.net të na telefonojnë ose shkruajnë në 049 252 438 (Nga ora 08:00 - 17:00)

Konkursi është i hapur nga data 02.07.2021 – 02.08.2021 

Shikime 735
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC