BINNI

Recepcioniste (2), Kamarier/e (2), Mirëmbajtëse / Pastruese (4)

	 	 

Kompania BINNI

Lokacioni: Prishtinë

Shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

 1. Recepcioniste, (2 Pozita)
 2.  Kamarier/e,( 2 Pozita)
 3. Mirëmbajtëse/Pastruese, (4 Pozita)

Pozitat e kërkuara më lartë kanë rëndësi të vecantë në BINNI, duke marrë parasyshë që kompania Binni veçohet me produkte elitare, ambient unik, shërbim cilësor dhe perkujdesje të vecantë ndaj klientit.

Jemi vend pune ku për çdo punëtor ofrojmë mundësi të barbarta karriere dhe avancimi profesional.

Nga kanditadët kërkohet:

Recepcioniste

 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Përvojë se paku 2 vite.
 • Njohuri të gjuhës angleze.
 • Aftësi për vërejtjen e detajeve.
 • Shkathtësi të shkëlqyera ndërpersonale,  Administrim i dokumentave dhe kerkesave te ndryshme
 • Mirepritja e klientëve dhe të kuptuarit e nevojave të tyre, dhënia e përgjigjeve profesionale në bazë të kërkesave.

Kamarier/e

 • Përvoje ne fushë të ngjashme.
 • Te ketë paraqitje profesionale,
 • Detyrat dhe angazhimi është banakier (përgaditja)  dhe kamarier (shërbimi) në të njejten kohë

PAGESA:Konkuruese

Të gjithë kandidatët e interesuar janë të lutur të dërgojnë CV-te e tyre se bashku me nje fotografi në dukagjin.ademaj@binni.biz

Vetëm kandidatët e përzgjedhur në rrethin e ngushtë do të kontakohen.

Shikime 2242
Kategoria Hoteleri
Skadon 2 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC