DGAPV

Gjinekolog/e, Asistente e Doktorit (Gjermani)

	 	 

DGAPV -Deutsche Gesellschaft für Pflegedienstvermittlung shpallë konkurs për: 

Gjinekolog/e,
Asistente e Doktorit

Lokacioni: Gjermani

Kualifikimet:

  • Të keni diplomë të nivelit Bachelor në Gjinekologji, apo Infermieri, e preferueshme diploma e nivelit Master;
  • Përvojë pune në fushën përkatëse;
  • Të keni librezë pune për Infermieri;
  • Të njihni Gjuhën Gjermane;
  • Të posedoni patent shofer të kategorisë B;
  • Sjellje etike dhe korrekte në punë;
  • Komunikativ/e dhe i përgjegjshëm/e përgjegjshme.

Aplikoni duke klikuar butonin e mëposhtëm, deri me datë 29 Korrik, 2021

Shikime 2108
Kategoria Shëndetësi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjithë Kosovën
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC