Autopasion

Pastruese, Magazinier (Prishtinë), 2 Shofer (Prizren)

	 	 

Autopasion Shpk është kompani lider e shitjes me shumicë në sektorit e Autopjesë, Goma, Vajra dhe Bateri me brendet më të mëdha europiane. Operojmë në Kosovë dhe Shqipëri, gjithashtu me degët tona në disa qytete kryesore në të dyja shtetet.

Autopasion Shpk shpallë 3 vende të lira PunePRISHTINË dhe PRIZREN

PRISHTIË - POZITA:  

 1. PASTURESE – 1 vend i lirë
 2. MAGAZINIER – 1 vend i lirë

PRIZREN – POZITA:

 1. SHOFER – 2 vende të lira

Kualifikimet e kërkuara: 

 • Të ketë të përfunduar shkollën e mesme
 • Të ketë përvojë në pozitën përkatëse;
 • Të ketë integritet personal;
 • Aftësi që t’i përshtatet dinamikës dhe mënyrës së punës;
 • Shkathtësi komunikuese;
 • I gatshëm që të punoj si pjesë e ekipit;
 • I gatshëm të punoj nën presion të punës;
 • Të jetë fleksibil;
 • Të jetë banor i qytetit të Prishtinës
 • Mosha e pranueshme nën moshën 30 vjeçare;

Ofrohet: 
Kushte të mira pune si dhe kontratë afatgjate.

Vërejtje: CV-të dërgohën përmes e-mail adreses: apliko@hotmail.com

Pranohen vetëm CV-të me Foto dhe aplikantët që shkruajnë qytetin dhe pozitën në “subject”

p.sh.: Shofer – Prizren ose Magazinier – Prishtine etj.

Shikime 810
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC