Qama Restaurant

Kamarier (4), Shankist (2)

	 	 

QAMA RESTAURANT ne FusheKosove shpall konkurs per keto pozita:

Kamarier (4)
Shankist (2) 

Kandidatet e interesuar duhet te plotesojnë keto kushte per aplikim:

  • Pervojë pune se paku 2 vite.
  • Aftesi pune ekipore dhe aftesi te mira ndernjerzore komunikuese.

Benefitet:

  • Kontrate pune sipas ligjeve ne fuqi;
  • Pagë permes Bankes;
  • Pagesa e kontributeve sipas ligjeve ne fuqi;
  • Orar te rregullt.

Per ata qe i plotesojne keto kritere te dergojne CV-ne ne email adresen: hr.allmakes@gmail.com ose ne adresen: ne FusheKosove te restorani Qama ose ne tel: 045 121 001 ( ne CV te shenohet per cilen pozite aplikohet).

Afati i fundit per apikim: 29 Korrik, 2021

 
Shikime 662
Kategoria Gastronomi
Skadon 1 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC