EJD elektrotechnik

Elektricist/e (Gjermani)

	 	 

Kompani gjermane qe merret me sherbimet elektrike për instalime shtepiake.

Ne kerkojmë mundësisht, sa me parë Elektricist/e  të kalifikuar për instalime elektrike shtepiake.

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Instalimet Elektrike ne ndërtesa të vogla si dhe ne ndërtesa te mëdha;
 • Te ka njohuri për vendosjen e kabllove elektrike, matjen e paisjeve elektrike si dhe;
 • Te jetë kompetent per paisje elektronike.

  Çka presim nga ju:
 • Nje certifikatë profesionale qe keni mbaruar shkollimin për Elektroteknike (diploma e domosdoshme);
 • Të jetë i gatshëm per udhëtime ne Gjermani;
 • Dhe të jetë i motivuar per punë;
 • Njohuri bazike të gjuhes gjermane.

Ne ofrojmë:

 • 1500€ Pagë mujore;
 • Sigurojmë qeshtjen e banimit si dhe gjatë kohës se punës sigurojmë ushqimin dhe pijet;
 • Vendi I punës ndodhet ne Burbach, Gjermani;
 • Sponzor për vize pune;
 • Sigurim Shëndetësor;
 • Sigurim pensional.

Nese mendoni se jeni I gatshem per kete pune ju lutem dergoni CV-ne dhe dokumentet relevante per elektricist tek info@ejd-elektrotechnik.com .  Nr. I tel. +49 171 191 6830, Viber apo Whatsapp!

Shikime 1613
Kategoria Elektronikë
Skadon Skadon: SOT
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC