Agimi Company

Praktikë me mundësi punësimi

	 	 

Praktikë me mundësi punësimi!

 Agimi Company hap dyert per praktikë në shitje, praktikantët e sukseshem sigurojnë vend pune afatgjatë!

Kualifikimi:

  • Të ketë të mbaruar së paku Shkollën e mesme,
  • Të ketë aftësi të shkëlqyeshme komunikimi me punonjësit dhe klientët,
  • Të ketë aftësi për të punuar nën presion dhe me orar fleksibil,
  • Preferohet njohja e Gjuhës Angleze,
  • Njohuri të shkëlqyeshme të kompjuterit.

Mënyra e Aplikimit

Kandidatët e interesuar mund t'i dërgojnë CV së bashku me dëshmit e shkollimit dhe përvojës së punës përmes e-mail adresës: info@agimicompany.com

Konkursi është I hapur 30 ditë nga dita e publikimit.

Shikime 3258
Kategoria
Skadon Ka skaduar!
Orari Intern
Lokacioni Kastriot
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC