Delfin Auto

Automekanik, Praktikant Automekanik

	 	 

KONKURS PËR PUNË


Për plotësimin e vendit të lirë të punës në pozitën:

Automekanik

Kandidatët e interesuar duhet t’I plotësojnë këto kushte:

 • Të ketë së paku përgatitje të mesme shkollore (preferohet shkolla e mesme per auto mekanik);
 • Përvojë e punës së paku 3 vite;
 • Njohuri të shkëlqyera të pjeseve mekanike, elektrike dhe njohuri te elektronikës së automjeteve;
 • Te jete ne gjendje ta diagnostifikoj veturen;
 • Te jete ne gjendje ne menyre te pavarur ta riparoj nderruesin manual te shpejtesive;
 • Te kete njohuri bazike ne diagnoz kompjuterike;
 • Te kete njohuri bazike ne gjuhen angleze.

Pas aplikimt, kandidatet potencial do të intervistohen dhe do te testohen.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën: servis@delfinauto-ks.com deri me datën 24.07.2021, me subjektin “Aplikim per Automekanik”.

Ne CV, duhet te ceken pervoja e punes ne menyre te detajuar, gjuhet e huaja dhe referenca e personave qe I njohin aftesite e juaja te punes.


 Praktikant Automekanik

Kandidatët e interesuar duhet t’I plotësojnë këto kushte:

 • Të ketë së paku përgatitje të mesme shkollore (preferohet shkolla e mesme per automekanik);
 • Përvojë e punës së paku 6 muaj;
 • Njohuri të shkëlqyera të pjeseve mekanike, elektrike dhe njohuri te elektronikës së automjeteve;
 • Te kete njohuri bazike ne gjuhen angleze.

Pas aplikimit,  kandidatet potencial do të intervistohen dhe do te testohen.

Të gjithë të interesuarit të dërgojnë CV-në në adresën: servis@delfinauto-ks.com deri me datën 24.07.2021, me subjektin “Aplikim per Automekanik - Praktikant”.

Ne CV, duhet te ceken njohurit  ne lidhje me pjeset dhe punen e automobilave, gjuhet e huaja dhe referenca e personave qe I njohin aftesite e juaja te punes.

Shikime 1388
Kategoria Mekanikë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC