Motel Villa Deluxe

Mirëmbajtëse (3), Recepsionist/e (2)

	 	 

Konkurs i hapur për vende pune nga Motel Villa Deluxe

3 Mirëmbajtëse (F) 

2 Recepsionist/e

Orari I punes: 8:00-16:00 dhe 16:00-00:00


Mirëmbajtëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Bën pastrimin e objektit
 • Mirëmban mjetet e punës që i përdorë;
 • Kujdeset për higjenën
 • Kryen edhe punë të tjera me kërkesë të mbikëqyrësit të tij/saj.

Kualifikimi dhe kushtet tjera të veçanta:

 • Të ketë të kryer shkollën e mesme
 • Preferohet së paku një (1) vit përvojë punë relevante;

Recepsionist/e

Detyrat dhe përgjegjsitë:

 • Mirëpret  dhe përshëndes mysafirët
 • Informon mysafirët mbi shërbimet e hotelit dhe tarifat.
 • Bashkëpunon me stafin duke përfshirë edhe mirëmbajtjen.
 • Menaxhonë rezervimet e dhomave.
 • Monitoron vizitorët.
 • Zbaton rregullat dhe politikat e hotelit.

Kriteret:

 • Vëmendje në detaje dhe saktësi
 • Pamje dhe qëndrim professional.
 • Diploma e shkollës së mesme
 • Eksperiencë në komunikim me mysafir / klient, mundësisht në një mjedis mikpritës.
 • Aftësitë administrative

Të gjithë të interesuarat mund të kontaktojnë përmes numrit të telefonit: 045-170-700

Shikime 1296
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC