EURO KOSOVA

Shitës Ambulant (Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë, Podujevë, Rajoni i Dukagjinit)

	 	 

Shitës Ambullantivë (2) Rajoni i Dukagjinit

Shitës Ambullantivë (2) Ferizaj – Gjilan – Mitrovicë – Podujevë

Euro Kosova SH.P.K., është kompani Kosovare lider në fushën e prodhimit të letrës higjenike me teknologjin më të përparuar dhe inovative në ballkan për prodhimin e letrës higjenike.

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimin e produkteve të kompanisë
 • Identifikimin e blersëve potencial
 • Mirëmbajtja e mardhënieve me klientët ekzistues
 • Realizimi i planit të shitjes në baza mujore
 • Të raportoj në mënyrë periodike mbi ecurinë e shitjes dhe realizimin e objektivave të caktuara

Kualifikimet/Kërkesat:

 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit
 • Eksperiencë të mëparshme në fushën e distribuimit apo shitjes
 • Të njoh mirë kanalin e HORECA’s (Hotel, Restorant, Cafiteri) dhe Marketeve në regjionin përkatës
 • Diplomë e shkollës së mesme apo Universitare
 • Patent shofer kategoria B

Përfitime

 • Pagë atraktive
 • Bonuse
 • Telefon personal
 • Sigurim Shëndetësor
 • Orari i përcaktuar sipas ligjit të punës

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të aplikojnë përmes dërgimit të CV-së në adresën elektronike info@eurokosova.netju lutem shënojeni poziten për të cilën aplikoni. Vetëm kandidatët të cilët plotësojnë të gjitha kërkesat do të ftohen në intervistë.

Konkursi mbetet I hapur deri më daten 30.06.2021

Shikime 3882
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC