Ardit Dyla Hotels

Vende të lira të punës

	 	 

I nderuar lexues i respektuar i këtij shkrimi,

Në qytetin e bukur të Gjakovës, me datë 12 Nëntor 2020 është hapur Hotel-i ‘’Ardit Dyla Hotels’’, i cili është hotel-i i parë i brend-it të ri ndërkombëtar të hoteleve në mbarë botën, me emrin ‘’Ardit Dyla Hotels’’.

Me këtë shkrim ftohen që të aplikojnë për vendet e ndryshme të punës të gjithë njerëzit që janë të interesuar të bashkëpunojnë, krijojnë, eksplorojnë, punojnë, zhvillojnë dhe të rrisin turizmin dhe shërbimin në një nivel të jashtëzakonshëm dhe të paparë deri më tani në Republikën e Kosovës.

Personat që janë të interesuar që të bëhen pjesë e ekipit, mund të aplikojnë në link-un e mëposhtëm të aplikimit:

 https://docs.google.com/forms/d/1mTYAFGYd4vFNri7pX_yaOAaXwG4lW0YL-xP1b7eKAL8/edit Personat që hasin në ndonjë sfidë në plotësimin e aplikacionit për punë, mund të

kontaktojnë përmes formave të mëposhtme të kontaktimit, të cilat janë:

  1. Numri i Telefonit: +383 48 300 222 (Duke përfshirë Whatsapp, Viber dhe Telegram);
  2. E-mail adresa: humanresources@arditdylahotels.com

Faleminderit shumë për mirëkuptimin dhe seriozitetin tuaj.

Me respekt të lartë për kohën dhe energjinë tuaj pozitive,

Ekipi i Menaxhimit të Hotel-it ‘’Ardit Dyla Hotels’’!

Shikime 2016
Kategoria Hoteleri
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC