Toni Commerce SH.P.K

Menaxher i shitjes

	 	 

Shpallje për punë- Toni Commerce

Përshkrim i shkurtër rreth kompanisë:

Kompania Toni Commerce është përfaqsues gjeneral për Kosovë i shumë brendeve të njohura të Qeramikës dhe Sanitaris. Ofronë një show room me sipërfaqe mbi 600m2 me mbi 1500 lloje të qeramikës. Tani kjo kompani me rastin e zhvillimit të tregut të saj në Shqipëri dhe Sërbi, hap konkurës në pikën e saj në Fushë Kosovë për pozitën “Menaxher i Shitjes”.

 

Pozita: Menaxher i Shitjes

Kërkesat dhe Detyrat:

Të ketë aftësi komunikimi dhe aftësi prezantimi të shkëlqyera;

Të zotërojë kualifikime univerzitare në fushën e ekonomisë.;

Të jetë i pajisur me patentë shofer të kategorisë B;

Duhet të jetë metodik dhe i organizuar, fleksibil dhe i shpejtë në zgjedhjen e problemeve;

Të përcjellë realizimin e planit të shitjes;

Të takojë klientë egzistues si dhe ata potencialë;

Të zbatojë politikat dhe procedurat e kompanisë;

Të zbatojë dhe përcjellë udhëzimet nga zyra qëndrore;

 

Përparsitë:

Të ketë përvojë në shitje;

Njohja e gjuhëve të huaja (Anglisht, Sërbisht);

 

Në qoftë se kjo pozitë ju përshtatet juve atëherë dërgoni CV tuaj: tonicommerce_hr@hotmail.com

Shikime 943
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC