Gëzimi shpk

Kontabiliste

	 	 

Gezimi Sh.p.k shpall konkurs per:

Kontabiliste

Pergjegjesite:
 • Regjistrimi i faturave te shitjes, blerjes, shpenzimeve etj;
 • Mirembajtja e evidences se puntoreve;
 • Regjistrimin dhe mbajtjen e te dhenave ne librin e blerjes dhe shitjes,;
 • Pergaditja e raporteve bankare, etj.
Kualifikimet:
 • Te jete e diplomuar ne Fakultetin Ekonomik;
 • Pervoje pune ne kontabilitet dhe financa per se paku dy vite;
 • Njohje e mire e legjislacionit ne fushen e tatimeve;
 • Njohuri ne programe per kontabilitet;
 • Njohje e MS Office veqanerisht e Excel;
 • Zotesi analitike;
 • Shkathtesi ne komunikim me pale;
 • Njohja e gjuhes angleze eshte perparesi.

Si te aplikoni? 
Aplikoni duke derguar CV ne email adresen: shkelzen@gezimi.biz

Afati i fundit per aplikim: 22 Korrik, 2021

Shikime 2013
Kategoria Administratë
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Gjilan
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC