Seven

Picamen

	 	 

Seven – Fast Food and Pasticeria, me lokacion në Prishtinë, si pjesë e zhvillimit është në kërkim të mbushjes së vendeve të lira të punës:

  • Picamen

Kualifikimet e kërkuara:

  • Të ketë të kryer së paku shkollimin e mesëm
  • Të ketë njohuri ne mjetet elektronike per pregaditjen e ushqimeve;
  • Te kete njohuri ne menyren dhe kohen e pergaditjes se ushqimeve;
  • Aftësi të mira të menaxhimit të kohës dhe ngarkesës në punë;
  • Të ketë përvojë pune (e preferueshme);
  • Të ketë mirësjellje dhe etikë pune;
  • Aftësi komunikuese, kreativitet dhe vetëiniciativë.

Të gjithë kandidatët e interesuar, të lajmërohen në numrat e telefonit apo +383 44 785 206

Shikime 1202
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC