Punsohu.eu

Menaxher/e Rajonal/e (Shqipëri)

	 	 

Agjensioni rekrutues PUNSOHU EU, se shpejti hap zyret  e veta edhe në Shqipëri,

Andaj shpallë këtë:

KONKURS

Në pozitën:

Menaxher/e Rajonal/e

Detyrat dhe përgjegjësit:

 • Mbikëqyrë dhe menaxhon zyrat në Shqipëri;
 • Përgjegjës për te gjitha procedurat administrative qe bëhen në Shqipëri;
 • Përgjegjës për kontrolle periodike të zyreve me qëllim të përkujdesjes së respektimit të të gjitha standardeve dhe procedurave të kompanisë;
 • Përkujdeset për imazhin e kompanisë me qëllim të rritjes së standardeve të shërbimit ndaj klientëve;
 • Komunikon me departamentet përkatëse dhe sigurohet për zbatimin e duhur të strategjisë se punes;
 • Të hartoj dhe përcjell realizimin e planit të biznesit;
 • Të takoj klientë ekzistues si dhe ata potencial;
 • Të zbatoj politikat dhe procedurat e zyres në nivel qëndror;
 • Të propozoj ndryshime në procese, procedura dhe punë ditore për rritjen e efikasitetit të punëtorëve;
 • Të përcjellë vazhdimisht gjendjen e ecurisë së procedimit të aplikacioneve për punesim në Europë;
 • Të zbatoj dhe përcjellë udhëzimet nga menaxhmenti, zyra qendrore;
 • Kryen edhe punë tjera të rëndësishme për “PUNSOHU.EU, të parapara nga menaxhmenti.

Kriteret e punësimit:

 • Përvojë relevante të punës minimum 1 vite në Menaxhim
 • Diplomë universiteti në fushën relevante (ekonomi, financa, administrim biznesi ose fusha të ngjashme),
 • Të jetë banor i Shqipërisë
 • Të posedojë aftësi të shkëlqyeshme analitike dhe organizative,
 • Të posedojë aftësi të mira komunikuese dhe të punës ekipore,
 • Të posedojë njohuri të gjuhës Angleze ose Gjermane.

 

Ju lutem dërgoni CV (me një foto tuajën) dhe një letër motivuese në info@punsohu.eu 
Të ceket në Subject pozita e punës për të cilën aplikoni.

Për më shumë rreth sherbimeve tona na ndiqni ne Instagram @Punesohu.eu

https://www.instagram.com/punesohu.eu/

Afati i fundit per aplikim: 22 Korrik, 2021

Shikime 1295
Kategoria Menaxhment
Skadon Ka skaduar!
Orari
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC