Punsohu.eu

Njohës/e të Gjuhës Suedeze

	 	 

Agjensioni rekrutues PUNSOHU EU, ka themeluar Qendren e thirrjëve në disa prej qendrave më te mëdha të Republikës së Kosovë. 

PUNSOHU EU shpallë këtë:

KONKURS

Në pozitën:

Njohës/e të Gjuhës Suedeze 

Detyrat dhe përgjegjësit:

  • Menaxhimi i thirrjëve
  • Kontaktimi i klientëve
  • Prezantimi i shërbimeve të kompanisë
  • Menaxhon dhe raporton tek personi përgjegjës

Kriteret e punësimit:

  • Shkolla e Mesme
  • Të këtë njohuri të Gjuhës Suedeze në te folur
  • Aftësi të mira komunikuese
  • Aftësi të menaxhojë kohën
  • Të jenë të motivuar për punë
  • Eksperienca e mëparshme në Call-Center apo në fushë të ngjajshme

Ju lutem dërgoni CV (me një foto tuajën) dhe një letër motivuese në info@punsohu.eu. Të ceket në Subject pozita e punës për të cilën aplikoni.

Për më shumë rreth sherbimeve tona na ndiqni ne Instagram @Punesohu.eu

https://www.instagram.com/punesohu.eu/

Shikime 948
Kategoria Telekomunikim
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC