Punsohu.eu

Dizajner/e

	 	 

PUNSOHU EU  është duke kërkuar persona kreativ, punëtorë dhe të talentuar për t'iu bashkuar ekipit tone.

PUNSOHU EU shpallë këtë:

KONKURS

Në pozitën:

Dizajner/e

Detyrat dhe përgjegjësit:

 • Përdorimi i programeve si Adobe Photoshop, dhe programeve tjera për të krijuar dizajne
 • Dizajnimi i Banerave të ndryshëm
 • Puna në produkte të ndryshme të dizajnit.
 • Rishikimi i dizajneve për gabime

Kriteret e punësimit:

 • Të jeni i motivuar, kreativ dhe fleksibil
 • Aftësi të forta të dizajnit grafik
 • Njohuri në programet: Adobe Illustrator dhe Photoshop janë obligative
 • Njohja e gjuhës angleze
 • Vëmendje ndaj detajeve
 • Aftësi të menaxhimit të kohës
 • Aftësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe bashkëpunimi
 • Aftësi për të punuar në mënyrë metodike dhe për të përmbushur afatet e përcaktuara

 

Ju lutem dërgoni CV (me një foto tuajën) dhe një letër motivuese në info@punsohu.eu. Të ceket në Subject pozita e punës për të cilën aplikoni.

Për më shumë rreth sherbimeve tona na ndiqni ne Instagram@Punesohu.eu

https://www.instagram.com/punesohu.eu/

Shikime 1661
Kategoria Art & Dizajn
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC