Social Lounge

Banakier/e, Pizzaman

	 	 

SOCIAL

Rruga B - Prishtine

Pozitat:                      

  • Pizzaman;
  • Pizzaman vetëm për vikend orari 11:00-23:00
  • Banakier/e

Orari 5 ditë në javë (E diela dhe një ditë gjatë javës pushim!!!)

Detyrat:

Detyrat caktohen në bazë të pozitës për të cilën aplikonon kandidati.

Njohurite dhe Aftësitë

  • Përvojë në fushën e kërkuar
  • I/e orientuar drejt detajeve dhe në gjendje të mbajë nivel të lartë të përgjegjësisë dhe të
  • Saktësisë për të gjitha detyrat e punës;
  • Aftësi për të komunikuar me punonjësit dhe klientët në mënyrë profesionale dhe me mirësjellje;

Të gjithë të interesuarit janë të mirëseardhur.

Kandidatët që plotësojnë kriteret e lartcekura munden të kontaktojnë në 043 846 684 si dhe luten që CV’të e tyre t’a dërgojnë në e-mailin:socialloungeprishtina@gmail.com

Shikime 1277
Kategoria Gastronomi
Skadon Ka skaduar!
Orari Contract
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC