Anem Real Estate

Agjent i shitjes

	 	 

Konkurs pune/Agjent i shitjes

Anem Real Estate kërkon agjent të patundshmërive.

Kualifikimet kryesore të kërkuara janë:

  • Diplomë universitare
  • Përvojë pune në shitje të paktën 5 vite
  • Njohja e një gjuhe të huaj (përparësi ka Gjuha Angleze)
  • Njohja e punës me kompjuter (gatishmëria për të mësuar programe të reja profesionale)
  • Përpikmëri në punë dhe aftësi të dëshmuara në menaxhim dhe komunikim
  • Përshtatshmëri e mirë në ambient të punës, gatishmëria për punë ekipore, aftësia për punë nën presion dhe me targete kohore dhe sasiore.

Përgjegjësitë kryesore janë:

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në në info@anem-ks.com

Shikime 1910
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC