SI Mac

Teknikë për Makineri (2), Agjent të Shitjes (2)

	 	 

                                                     KONKURS PUNE

Kompania për instalimin e makinerive për përpunimin e drurit “SI MAC KOSOVA LLC” si perfaqesues ekskluziv i brendit Italian SCM Group  në Parkun e Biznesit - Komoran, shpall konkurs për vende të lira pune si:

1.Teknikë për makineri (2)

Detyrat dhe pergjegjësitë për Teknikë

  • Aftësi për të instaluar makineri të ndryshme si CNC, SHARRA, KANTERICA etj;
  • Preferohet të ketë përvojë pune.

2.Agjent te shitjes (2)

  • Preferohet te ketë përvojë pune.

Për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në: financa@si-mac.it dhe  kosova@si-mac.it apo kontaktoni në numrat: 045 600 446 dhe 045 600 975

Adresa: Parku i Biznesit – Drenas.

Afati i fundit per aplikim: 21 Korrik, 2021

Shikime 1814
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Drenas
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC