Mobileria Bercom

Monter (4)

	 	 

Konkurs për plotësimin e vendeve të lira të punës:

Monter (4)

Në mobilerinë Bercom, në pikën në Prishtinë.

Kandidatet e interesuara duhet të plotësojnë kushtet e shënuara më poshtë:

  • Të kenë të kryer arsimin e mesëm;
  • Të kenë experience më së paku 2 vite përvojë në montim të mobiljeve;
  • Të posedojë patent-shofer;
  • Të jenë nga rajoni i Prishtinës dhe Fushë Kosovës.

Përgjegjësitë dhe detyrat:

  • Të jenë të aftë për përdorimin e mjeteve të punës dhe materialeve te ndryshme prej druri;
  • Të jenë të shkathët në kryerjen e punëve dhe aftësi për organizimin e punëve sipas kërkesës së personit përgjegjës.


Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të aplikojnë duke dërguar CV deri më datë 23.07.2021 në email adresen: info@bercom-ks.com , duke na telefonuar në 045 601 604, ose edhe duke u paraqitur në sallonin tonë në adresën e mëposhtme.

Adresa: Magjistralja Prishtinë-Fushë Kosovë, km i 3-të, Prishtinë.

Shikime 1062
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC