Premium Bakery

Punëtore në Dyqan (2-Ferizaj, 2-Prishtinë)

	 	 

Kompania Premium Bakery është kompani prodhuese vendore me përvoje shumëvjeçarë ne industrinë e ushqimit me prodhimin e varieteteve te ndryshme te produkteve te miellit.

Ne ofrojmë buke dhe pjekurina te tjera te kualitetit shume te larte te cilat janë te certifikuara dhe vlerësuara sipas standardeve me te larta ndërkombëtare.

Me qellim te zgjerimit te rrjetit te shitjes ne ju ftojmë te gjithë te interesuarit te aplikojnë për pozitën ne vijim :

Puntore ne Dyqan

2 Prishtinë

2 Ferizaj

Detyrat kryesore:

  • Ofrimi dhe prezentimi i produkteve
  • Sherbimi i klienteve
  • Përgatitja e produkteve për shitje    .
  • Detyra tjera ditore të cilat kërkohen nga menagjeri

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme. Universiteti Avantazh
  • Krijues, inovativ, i shkathët dhe i orientuar drejt zgjidhjeve
  • Nivel të lartë të motivit personal
  • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe aftësi për të punuar në ekip;

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar që plotësojnë kushtet, të aplikojnë duke dërguar CV-të e tyre përmes postës elektronike: career@premiumbakery.net

Vetëm kandidatet qe hyjnë ne rrethin e ngushte do te njoftohen përmes telefonit dhe do te ftohen ne interviste.

Lokacioni Prishtine - Lagjeja Dardanija (te Ora afer tunellit)

Lkacioni Ferizaj - Rruga 12 qershori (Përball Ish Kinemas)

Konkursi mbetet i hapur nga data 14/06/2021 deri me 30/06/2021.

Shikime 1060
Kategoria Shitje
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC