SouthEast Airlines

Stjuard/Stjuardesë

	 	 

Konkurs për Anëtar të Ekiupazhit

SouthEast Airlines shpall konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

Stjuard/Stjuardese

SouthEast Airlines fton të dërgoni aplikacionet tuaja në bazë të kritereve dhe kualifikimeve si vijojnë më poshtë:

Kualifikimet:

 • Mashkull/Femër, mosha 20 - 30 vjeç;
 • Gjatësia minimale: 1.65 – 1.88 cm;
 • Arsimimi minimal, diplomë e shkolles së mesme;
 • Të zotërojë rrjedhshëm në shkrim e lexim gjuhen angleze dhe shqipe;
 • Eksperienca e ngjajshme ka përparsi;
 • Të jetë i përgjegjshëm dhe fleksibil;
 • Të jetë i gatshëm të zgjidh problemet dhe të merr vendime të shpejta në të mirë të ekipit dhe udhëtarëve;
 • Eksperience në sherbimin ndaj klientit;
 • Të kenë aftësi të shkëlqyera komunikative;
 • Të kenë pasaportë të vlefshme;
 • Bazë në Prishtinë.

CV-të me foto të plotë i dergoni në email adresën: recruitment@southeast.aero deri me 17 Qershor 2021

Shikime 4085
Kategoria Të tjera
Skadon Ka skaduar!
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC