Punsohu.eu

Nëpunës/e në Administratë

	 	 

Agjensioni rekrutues PUNSOHU EU brenda saj ka themeluar si subjekt biznesor Agjensionin Turistik EU TRAVEL SH.P.K. Ky subjekt do ketë selinë e vet në çdo qytet të Republikës së Kosovës.

EU TRAVEL SH.P.K momentalisht është duke konsoliduar stafin e vet profesional, dhe në këtë kontekst shpall këtë:

K O N K U R S  

në pozitën 

Nëpunës/e në Administratë 

Detyrat tuaja:

 • Përgjigja në pyetjet e klientëve, ofrimi i të dhënave, përpunimi i kërkesave, dhe adresimi i ankesave
 • Përgjigja në thirrjet telefonike dhe njoftimi i klientëve për të zbatuar terminet dhe dërgesat
 • Hartimi, mirëmbajtja dhe përditësimi i të dhënave të agjensionit
 • Menaxhimi i inventarit dhe zyres si dhe porositja e materileve për zyre në rast mungese
 • Caktimi i termineve, organizimi i termineve dhe përgatitja e raporteve
 • Trajnimi dhe mbikqyrja e punonjësve të rinj
 • Operimi me pajisjet e zyres

Profili juaj:

 • Së paku përfundimi i shkollës së mesme
 • Përvojë paraprake sekretariale
 • Aftësi të jashtëzakonshme organizative, aftësi në menaxhimin e kohës dhe aftësi komunikative
 •  Aftësi të zbatoni programet e MS OFFICE
 • Aftësi të caktoni dhe menaxhoni terminet
 • Aftësi të jashtëzakonshme interpersonale dhe përshtatshmëri

Ju lutem dërgoni CV (me një foto tuajën) dhe një letër motivuese në travelagency@punsohu.eu. Mundësisht cekni pozitën e punës për të cilën aplikoni në Subject.

Për më shumë rreth sherbimeve tona na ndiqni ne Instagram @Punesohu.eu

https://www.instagram.com/punesohu.eu/

Shikime 1552
Kategoria Administratë
Skadon 25 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC