Punsohu.eu

Menaxher/e i/e marketingut dhe zhvillimit

	 	 

Agjensioni rekrutues PUNSOHU EU brenda saj ka themeluar si subjekt biznesor Agjensionin Turistik EU TRAVEL SH.P.K. Ky subjekt do ketë selinë e vet në çdo qytet të Republikës së Kosovës.

EU TRAVEL SH.P.K momentalisht është duke konsoliduar stafin e vet profesional, dhe në këtë kontekst shpall këtë:

K O N K U R S 

në pozitën

Menaxher/e i/e marketingut dhe zhvillimit

Si Menaxher i Marketingut dhe dhe Zhvillimit detyrat tuaja të punës janë, por nuk kufizohen në:

  • Menaxhimin e faqes së internetit
  • Menaxhimin e mediave sociale
  • Përpilimin e dokumentacioneve dhe menaxhimin e përmbajtjes
  • Menaxhimin e të dhënave analitike
  • Komunikimin ndërbiznesor

Profili juaj:

  • Të diplomuar në nivelin Bachelor në degën e marketingut, biznesit, apo ndonjë degë tjetër e ngjashme
  • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi në të folur dhe të shkruar
  • Përvojë në zhvillimin e planeve të marketingut
  • Aftësi të larta në menaxhimin e projekteve dhe aftësi në vendimmarrje

Ju lutem dërgoni CV (me një foto tuajën) dhe një letër motivuese në travelagency@punsohu.eu. Mundësisht cekni pozitën e punës për të cilën aplikoni në Subject.

Për më shumë rreth sherbimeve tona na ndiqni ne Instagram @Punesohu.eu

https://www.instagram.com/punesohu.eu/

Shikime 665
Kategoria Menaxhment
Skadon 17 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC