Punsohu.eu

Zyrtar/e për Marrëdhënie me Publikun

	 	 

Agjensioni rekrutues PUNSOHU EU brenda saj ka themeluar si subjekt biznesor Agjensionin Turistik EU TRAVEL SH.P.K. Ky subjekt do ketë selinë e vet në çdo qytet të Republikës së Kosovës.

EU TRAVEL SH.P.K momentalisht është duke konsoliduar stafin e vet profesional, dhe në këtë kontekst shpall këtë konkurs për pozitën

Zyrtar/e për marrëdhënien me publikun

Detyrat tuaja:

 • Përgjigja ndaj kërkesave për ofrimin e të dhënave;
 • Përgjigja ndak kërkesave për konferencë për shtyp;
 • Mirëmbajtja e marrëdhënieve të mira me klientët, komunitetin, punonjësit dhe grupet e interesit publik;
 • Përpilimi i shkrimeve dhe njoftimeve për shtyp;
 • Përditësimi dhe mirëmbajtja e të dhënave në faqen e internetit.

Profili juaj:

 • Niveli Bachelor në Gazetari, Marrëdhënie me Publikun, Marketing apo ndonjë degë tjetër të ngjashme;
 • Përvojë në organizimin e konferencave për shtyp;
 • Aftësi të jashtëzakonshme komunikimi në të folur dhe të shkruar;
 • Njohuri mbi marketingun;
 • Aftësi të punoni duke u bazuar në planet strategjike;
 • Aftësi të mendoni në mënyrë kreative dhe strategjike;
 • Aftësi të mira buxhetimi dhe menaxhimi.

Ju lutem dërgoni CV (me një foto tuajën) dhe një letër motivuese në travelagency@punsohu.eu Mundësisht cekni në "Subject" pozitën e punës për të cilën aplikoni.
Afati i fundit për aplikim: 10 Korrik, 2021

Për më shumë rreth sherbimeve tona na ndiqni ne Instagram @Punesohu.eu

https://www.instagram.com/punesohu.eu/

Shikime 568
Kategoria Marketing & PR
Skadon 25 ditë
Orari Full Time
Lokacioni
KosovaJob is the largest employment network in Kosovo certified by Bureau Veritas with ISO 9001:2015 Quality Management
Follow Us
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC
Copyright © 2021 - KosovaJob LLC